Hypokondriker?

Ja hypokondriker var svaret jag fick när jag var på sjukhuset i torsdags och sökte hjälp för min extrema trötthet och jobbiga mage! Tack!
Jag blev så arg och ledsen att jag knappt fick fram ett ord...jag sa bara JAG ÄR INTE HYPOKONDRIKER!!! Jag är så trött att jag knappt klarar av vardagen...mina barn blir lidande...snäll hjölp mig liksom!
Det vore skillnad om jag sprungit på sjukhuset ett antal gånger och de sagt till mig att det inte är nå fel på mig men senast jag var till henne så upptäcktes mina matallergier och sen blev jag INLAGD på sjukhuset för LUNGINFLAMMATION...
Min trötthet blev bättre efter att jag slutat med maten som jag inte tål..sen åkte jag på lunginflammation och sen dess är jag trött igen...
Sen sa läkaren till mig att Lotta du måste acceptera att du är allergisk! Du kanske vill gå till en beteendevetare så du lättare kan acceptera att du är allergisk?! Whaaaat????
Nej tack sa jag! Jag har accepterat att jag är allergisk men betyder det att jag måste acceptera min trötthet och att jag inte heller kan äta annan mat som jag faktiskt tål annars? Ja korsallergier fick jag till svar då!

Fyyy....fatta hur värdelös man kände sig efter det besöket! :(
Jag gick ut och ringde Patrik som fick komma och hämta mig och nån tår råkade falla ner på kinden...kränkande är ordet!
Jag kommer nog aldrig våga mig till sjukhuset igen!

Prover togs iaf men det lär väl inte visa nånting iaf...

Det kan bero på att jag hade lunginflammation som var allvarlig och det kan ta lång tid innan man blir pigg efter det....kunde hon inte bara sagt det så enkelt då?
Vad har hon för underlag till att säga att jag är hypokondiker?
Arg,ledsen och besviken....det är jag!

Nu när man gått runt ett antal veckor och undrat varför man är trött ,tagit hand om sina barn ,hemmet och fått ett sånt här svar så börjar stresmagen att krypa fram...
Magen är som en ballong,jag mår illa och kan knappt äta nånting...MEN jag är ju bara en hypokondriker så vad vet jag?


Sorry för negativt blogginlägg!
Jag ska bättra mig till nästa gång då jag förmodligen mår bättre!
Villa it is! :)

Stort tack till min underbara Sambo som är så förstående!! <3 Loooveee yoooouuuu!!!


Puss


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Men jösses vad var det för läkare, så får man inte bete sig. Usch lider med dig. Ibland undrar man om läkarna får sina legitimationer i flingpaketen. Mamma har ju också problem med magen, precis som du. Till henne sa läkaren åt henne att hon skulle skilja sig så skulle magen bli bättre. Helt idiotiskt. Men tror hon sökte hjälp i örebro hos en privat läkare. Ska höra med henne vad den läkaren hette.

Stå på dig gumman!!

Många kramar

2010-08-02 @ 10:23:28
URL: http://livinglexxi.blogspot.com
Postat av: Maria Larsson

Vilken idiot till läkare!!! Mora såklart? Vem var det?? Usch, har också fått stå ut med mycket skit från dom! Till både mig och barnen! Förstår precis hur ledsen o kränkt du känner dig! Gråt o var förbannad o sen går du vidare, sök igen om du inte mår bättre!! Hoppas det löser sig! Kram!

2010-08-02 @ 11:04:16
Postat av: Malin

Men vilket jävla pucko till läkare!!! Sök igen och be om att få en annan läkare! Eller åk till falun om det är möjligt!

2010-08-02 @ 15:02:03
Postat av: Nina

Men fy fan, så ska man väl inte säga! Förstår verkligen att du vart ledsen! kram

2010-08-02 @ 22:04:40
URL: http://ninawikizz.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Fy fan!!! En del läkare är inte riktigt kloka. Jag har själv råkat ut för det. En gång sa en läkare till mig att jag va inbillningssjuk (ryggont plus en massa annat skit) och att en del va så och att det brukade gå över efter ett tag. Men genom skiktröntgen fick jag svaret sen att jag hade inflammation mellan alla kotor i ryggen,det hade jag gärna velat visa den elaka läkaren! Stå på dig och skit i vad den inkompetenta läkaren sa...du känner din kropp bäst själv. Krya på dig. Kram

2010-08-03 @ 18:41:09
URL: http://ihuvudetpaulle.blogspot.com
Postat av: Jessica Olsson

Men fy vilket svar! Dessa läkare blir bara sämre och sämre. Tycker man läser lite då och då om en massa felbedömningar i Mora tidningen!

Hoppas du kryar på dig!Ja enligt kurvan så är jag för stor. Men jag är ju inte stor ståendes, utan när jag lägger mig ner så är den nästan lika stor som ståendes :PDe tror att jag väntar en stor bebis :) Ska in på Ultraljud på torsdag och kolla vikten om vi ska förbereda oss på en stor bebis!

Kramar

2010-08-03 @ 21:26:02
URL: http://jessicaireneolsson.blogspot.com
Postat av: Lotta

Tack för alla kommenater!! :) KRAAAAM!!

2010-08-06 @ 08:05:27
URL: http://liz83.blogg.se/
Postat av: Jess

Trist med sånna folk som bara häver ur sig sånt ;(

Hoppas du får hjälp snart och vet varför du är såå trött.

Kramis.

2010-08-09 @ 10:49:16
URL: http://minvackrafamilj.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0