Stress stress stress

Ja gud vad jag stressar hela tiden...egentligen ska jag väl inte behöva det men min hjärna funkar så...
Jag vill hinna med så mycket att min kropp snart inte orkar nå mer!
Denna vecka har jag haft Noah hemma från dagis då vi inte haft någon bil och då vill jag ju vara världens bästa mamma och gå ut och leka varje dag osv osv...
Man stressar på morgonen för att få i sig själv och barnen frukost för att sen göra allt man ska göra innan man ska gå ut och sen ska man försöka få på barnen ytterkläder...inte lätt då man har en liten donna här hemma som inte riktigt vill ligga still...gaaahh!
När vi väl är ute så går det bra fram tills att Alicia bli tokhungrig och supertrött så då är det bara att skynda hem och ge barnen mat och sen "slänga" henne i säng...
Får hon inte mat på en gång så gråter hon tills hon får det och det kan göra mig tokig haha...
Nu sover hon och då sover hon ca 2 timmar vilket är skönt för då kan jag och Noah vila lite vi med och leka.

Jag älskar min barn så ni vet! ;)

Jag är sååå himla trött fast jag sover på natten....varför?
Trött tvåbarnsmamma? ska det vara så?

Nu ska jag vila lite i soffan ...Noah tittar på barnprogram...det gillar han! :)

Ska bli riktigt skönt med Idolmys i kväll och bara va...Musik gör en glad så är det! :)
Jag älskar att sjunga...man slappnar av då! :)

Titta på mina sötnosar:Där var Alicia 7 månader..tiden går fort! Nu springer hon nästan fram och babblar en massa. Favorit repliken är: Hej,Tiiiittaaaa!! När hon inte ropar mamma och pappa som hon gör hela tiden då! ;) Det bara bubblar en massa nya ord hela tiden! Underbart! <3 Hon blir så stor våran lilla tjej!

Noah han säger gumman till henne och hjälper henne med allting.... våran gullunge är vad han är!!
Så duktig med tillväxthormonsprutorna och gå på toaletten nu...skööönt!! Inte lätt att vara honom just nu med allt men det börjar att ordna sig.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Puss
Kommentarer
Postat av: therese

Känner igen det där, stress och trötthet.

Så är det ibland.

Nyfiken hur det går med dina planer på jobb!! :) Men jag väntar, med spänning på att få veta.Hoppas allt blir bra för er lillkille!!Kram!

2010-11-19 @ 21:39:34
URL: http://theresevarld.blogspot.com
Postat av: Nina, mamma till Hugo & tvillingarna Max & Vincent

Jodå man kan vara trött tvåbarns mamma :p

Jag är dötrött, fast jag sover ganska bra på natten, fattar inte varför men antar att det kanske har med årstiden att göra också..

2010-11-20 @ 08:58:29
URL: http://ninawikizz.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja stress, stress, stress.. fast man inte gör överdrivet mkt, alltså man hinner inte så mkt med alla dessa mattider och sovtider, så är det ju! och ja, det är ju jobbigt när man har två barn -faktiskt.. Att hinna med allt man vill!Ja hör av er när det finns tid!

2010-11-20 @ 20:11:49
URL: http://fliza83.blogg.se/
Postat av: therese

Svar: Börjar också få lite ams ångest... Den 17e dec- det är ju snart det... Vi ses där ;) Jag tänker såhär... Att om man söker så mkt som möjligt i närheten så kan dom inte klaga på det och trycka på att man måste söka överallt!!

Men sist ja va arb. lös några månader så sökte jag en massa jobb- men jag menar HALLÅ!? Hur ofta får man ett jobb genom arb förmedlingen? Hur ser det ut för dej- kan du jobba kvällar/helger/nätter?KRAM på dej!!

2010-11-22 @ 19:09:24
URL: http://theresevarld.blogspot.com
Postat av: therese

Svar: Jag kan jobba viss tid kväll helg och natt... Men Thord jobbar mycket OB tid så det skulle blir ett fantastiskt pusslande... Jag jobbar gärna OB tider som vikarie, om man har rätt att tacka nej då dej inte funkar!

2010-11-23 @ 08:24:07
URL: http://theresevarld.blogspot.com
Postat av: therese

Svar igen: Fan, jag vet inte vad jag vill göra. Känns som jag kan göra det mesta, under en begränsad tid. Jobbar gärna typ en helg i månaden. Annars är dagtid det som passar bäst med tanke på Thords jobb. Men sen har jag ju liten vovve också- men det löser sej, det är det minsta problemet!

Vården absolut, men jag skulle inte känna mej bekväm på ålderdomshem... Har aldrig testat det tidigare men någon gång ska väl vara den första? =) Du då?

2010-11-23 @ 21:51:39
URL: http://theresevarld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0