Bye Bye

NU ska kilona väck! Ställde mig nyss på vågen och upptäckte att jag snart gått upp 3 kg sen jag kom hem från BB och det är INTE bra!!!!!
Bye bye onyttiga Lotta,HELLO nyttiga Lotta!!! ;D

Jag kommer att skriva här vad jag ätit varje dag är det tänkt så blir det lite mera press på mig själv med..sorry om det låter tråkigt men jag gör det mycket för mig själv också! :)

Idag blev det ingen frukost..inte bra men lunchen kommer bestå av kött och grönsaker (broccoli tror jag) sen i kväll blir det nog kyckling med nånting till...förslag ? Morrötter kanske?

Nu behöver jag er hjälp! Tips på nyttiga maträtter med bra kolhydrater tack! Tänk inte att det behöver vara mjölkfritt för det ordnar jag ändå genom att byta ut det mot ett mjölkfritt alternativ! :)

Sooo bring it on!! ;)


Blir nog en promenad idag iaf...nice!! =)

1 gång i veckan kommer det bli simning iaf och andra dagar blir det promenad när tid finns eller att stå på min kära orbitrek! Jag är sååå grymt taggad till att gå ner i vikt nu ska ni veta så nu hoppas jag på att rasa i vikt! Antagligen inte men snääälllaaa!!! ;)

Ha en bra dag och kommenatera mycket så jag kan gå ner i vikt nu!!
=)

Puss

Kommentarer
Postat av: J

Lycka till ;)

2010-01-03 @ 13:02:31
URL: http://jessiie.bloggagratis.se
Postat av: Alexandra

Nu har ja ändrat på bloggen så att kommentarerna ska fungera, men de hamnade lite tokigt enl min dator iaf:) De ligger ovanför inläggen...När jag bantade innan (vägde 90 tidgigare) så skippade jag all läsk, drack minst 2l vatten om dagen, gick minst 30 min om dagen, stekte maten i olja ist för margarin. Många sallader och mycket wokat. Men annars åt jag inte nåt speciellt förutom mindre portioner.

Ha bara tålamod och gå inte ner för fort. Halvt kilo/vecka sägs vara bäst för kroppen.Lycka till gumman!

Kram

2010-01-03 @ 22:59:06
URL: http://livinglexxi.blogspot.com
Postat av: Malin

HEJJA HEJJA! Jag började from idag, och det känns bra. Jag är taggad! Min man gick ner 35 kg genom lchf (inga kolhydrater, mycket fett) så det kör jag med. Vi kanske kan puscha och stötta varandra? :) Jag hejar på dig! Kram Malin.

2010-01-05 @ 20:22:04
URL: http://familjennordin.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0